Něco o mě

Jmenuji se Petr Beránek, narodil jsem se v roce 1973 v Praze a žiji v krásné venkovské krajině poblíž Karlštejna. Jsem český dobrodruh s mnoha zájmy, aktivní v adrenalinových a akčních sportech jako parašutismus (dříve i závodně), B.A.S.E. jumping, horolezectví, skálo a ledolezectví, survival v divočině a bojová umění. Jsem administrátorem komunitního webu czechbase.com.

Můj první seskok padákem jsem absolvoval pod vedením instruktora Honzy (Gejzy) Klapky v Příbrami v roce 2007 a mojím BASE mentorem byl v začátcích (2013) Jindra Mach.

Pracuji v oblasti informačních technologií, momentálně pro MSD. O mém profesionálním životě se můžete dozvědět více na petrberanek.com


My name is Petr Beránek, I was born in 1973 in Prague and I live in the beautiful countryside in Central Bohemia near Karlštejn castle. I am a Czech adventurer, with variety of interests, active in adrenaline and action sports, like Skydiving (I used to compete in this), B.A.S.E. jumping, Mountaineering, Rock and Ice Climbing, Survival in wilderness, Martial Arts. I am an administrator of the czechbase.com community website.

I did my first parachute jump at Příbram dropzone in 2007 with Jan (Gejza) Klapka as an instructor and my BASE mentor was Jindrich Mach in the beginning (2013).

I work in the information technology area, currently for MSD. You can find out about my professional life at petrberanek.com